Roll Up Banner

60,00 

Διαθέσιμη

Κορυφαίας ποιότητας roller banner, συμπαγή και ελαφριά, καθιστώντας τα ιδανικά για φορητές διαφημίσεις!

Θέλετε να δείξετε ένα σαφές μήνυμα ή μια εγγύηση στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας; Έχετε γραφείο (ρεσεψιόν) ή χώρο υποδοχής; Τα μίνι roll-up banner είναι τέλεια για αυτό! Δείξτε την ποιότητα του brand σας με τα μίνι roll-up banner από το web2print.gr! Το Mini Roll Up Banner είναι κατάλληλο για χώρους πωλήσεων, εμπορικές εκθέσεις, σεμινάρια και αίθουσες συσκέψεων.

Μεταφόρτωση Σχεδίου

×
Κατηγορία:

Εκτυπώστε Διαφημιστικά Banner

Roller banner σε άριστη ποιότητα σε επτά μοντέλα υψηλής ποιότητας, από το επιτραπέζιο μίνι roller banner έως επαγγελματικά μπάνερ σε μορφή XXL. Τα πρακτικά συστήματα παρουσίασης δεν εκτυπώνονται μόνο για εμπορικές εκδηλώσεις, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πίνακες πληροφοριών για την επιχείρηση σας ή ως διαφημιστικό μπανερ για το κατάστημα σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την επιλογή σας τέλεια στις ανάγκες σας και, για παράδειγμα, να αλλάξετε τις παραγγελίες στην πολυτελή έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικά σχέδια. Εκτυπώνουμε rollup banner από ένα τεμάχιο, αλλά μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μέχρι και 50 τεμάχια για προωθητικές ενέργειες ή εμπορικές εκθέσεις.

Επιλέξτε την διάσταση του rollup banner σας

Στην web2print.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά διαφορετικές παραλλαγές rollup banner. Όπως ήδη υποδηλώνει το όνομα, το rollup banner Classic είναι το κλασικό μας και το προτιμούν οι περισσότεροι πελάτες. Στη διάσταση των 800 x 2.000 χιλιοστών, είναι κατάλληλο σχεδόν για κάθε περίσταση. Η κασέτα αλουμινίου υψηλής ποιότητας διαθέτει δύο περιστρεφόμενα και ανθεκτικά πόδια και μια υποδοχή για τη ράβδο στήριξης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να βάλετε πανί από μουσαμά PVC ή 200μ banner lite. Ακόμα υψηλότερη ποιότητα είναι τα Premium rollup banner. Χάρη στο σύστημα Easy-Clip, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και έτσι να πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα επαγγελματικό σύστημα παρουσίασης. Διατίθενται σε τέσσερα μεγέθη από 850 x 2.000 μέχρι 1.500 x 2.000 χιλιοστά. Το κορυφαίο μοντέλο μας είναι το Exclusive rollup banner. Χάρη στη τηλεσκοπική ράβδο, εντυπωσιάζει με τον άνετο χειρισμό και την εμφάνιση πολύ υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το μοντέλο σε τρεις μορφές από 850 x 2000 έως 1200 x 2000 χιλιοστά καθώς και στην έκδοση Exclusive Duo στο οποίο μπορούμε να εκτυπώσουμε το μπροστινό και πίσω μέρος του υφάσματος με το ίδιο σχέδιο.

Εάν θέλετε να αλλάζετε συχνά το σχέδιο του rollup banner συνιστούμε την έκδοση Deluxe. Έχουν κυλίνδρους με τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση Exclusive, αλλά μπορείτε να αλλάζετε το πανί πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να εκτυπώνετε πάντοτε το πανί στο κατάλληλο μέγεθος για αυτό το σύστημα. Στην print24.com μπορείτε να τυπώσετε τα rollup banners σε οκτώ διαφορετικές μορφές από 850 x 1.600 έως 1.000 x 2.2200 χιλιοστά. Αν χρειάζεστε πολύ μεγάλα rollup banners , συνιστώνται οι εκδόσεις XXL σε διαστάσεις μέχρι 2.000 x 3.000 χιλιοστά. Μια πολύ ελκυστική έκδοση rollup banner είναι η mini. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τραπέζι, σε γραφείο, σε συνέδρια, εκδηλώσεις ή εστιατόρια. Μπορείτε να εκτυπώσετε την εύχρηστη διάσταση A4. Όλα τα rollup banners από την print24.com παραδίδονται με πρακτική θήκη μεταφοράς. Έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά την παράδοση!

 

Μίνι

Αυτή η μορφή είναι το μικρότερη διαθέσιμο μέγεθος. Διατίθεται σε ασημένια κασέτα στην οποία έχει τοποθετηθεί χρωμιωμένη ράβδος χάλυβα για τη στερέωση.

Κατάλληλο για χώρους πωλήσεων, χώρους εισόδου, εμπορικές εκθέσεις και αίθουσες συσκέψεων.

 

Κλασικό

To κλασικό roll-up έχει διαστάσεις 800 x 2.000 χιλιοστά και αποθηκεύεται σε μια ελαφριά κασέτα αλουμινίου. Δύο περιστρεφόμενα πόδια και μια βελτιστοποιημένη βάση στήριξης διασφαλίζουν ότι αυτά τα roll-up έχουν τοποθετηθεί με ασφάλεια. Η θήκη είναι με επένδυση και έχει μακρύ φερμουάρ για καλύτερο χειρισμό κατά την αφαίρεση του Rollup Classic.

Κατάλληλο για χώρους πωλήσεων, χώρους εισόδου, εμπορικές εκθέσεις και αίθουσες συσκέψεων.

 

Premium

Αυτά τα displays διατίθενται σε θήκη αλουμινίου ενισχυμένη στα πλαϊνά καλύμματα. Τα χαλύβδινα πόδια με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, παρέχουν ακόμη καλύτερη σταθερότητα με ειδικά αντιολισθητικά τακάκια. Το απλό σύστημα κλιπ καθιστά γρήγορο και εύκολο το τέντωμα του πανιού στο Premium Rollup.

Κατάλληλο για χώρους πωλήσεων, χώρους εισόδου, εμπορικές εκθέσεις και αίθουσες συσκέψεων.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτή την υπηρεσία μπορούν να υποβάλουν κριτική.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση

Αποστολή Αίτησης Προσφοράς

close

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση!

close

Το αίτημά σας για προσφορά έχει αποσταλεί στον διαχειριστή. Παρακαλώ περιμένετε την πρόταση του διαχειριστή μέσω email!