Μπλοκ σημειώσεων

Από  0,39 

Διαθέσιμη

Μπλοκ Σημειώσεων

  • 1 Όψη
  • 6 Τυποποιημένα μεγέθη
  • Χαρτί 90 g/m² Γραφής
  • 4/0-χρωμο CMYK
  • Συγκόλληση άνω πλευράς, πίσω χαρτόνι γκρίζο
  • Από 10 τεμάχια
  • Δωρεάν παράδοση σε Ελλάδα σε 7-9 Ημέρες
{{nbd_fields['f1692792268289'].invalidOption}} is not available

Please check invalid fields and quantity input or choose a different combination!

Μεταφόρτωση Σχεδίου

×

Εκτύπωση μπλοκ σημειώσεων

Το χαρτί είναι ακόμα ασυναγώνιστο, σε σχέση με τα smartphones και τα tablet για γρήγορες ή πρόχειρες σημειώσεις. Με την web2print.gr μπορείτε να εκτυπώσετε μπλοκ σε έξι διαφορετικά στάνταρ μεγέθη καθώς και σε ειδικά μεγέθη.

Το τυπογραφείο μας είναι ιδανικό για εσάς εάν χρειάζεστε μπλοκ παραγγελιών για το εστιατόριο ή την καφετέρια σας ή εάν θέλετε να παραγγείλετε μπλοκ σημειώσεων για την επιχείρηση σας.

Ανάλογα με τη μορφή, τα μπλοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να τυπώσετε συνταγολόγια ή προτυπωμένες φόρμες. Οι δυνατότητες εκτύπωσης είναι πολύ ευέλικτες. Έτσι εκτυπώνουμε τα μπλοκ σας από ένα τεμάχιο ή μέχρι και 20.000 τεμάχια.

Εκτύπωση μπλοκ σε τυποποιημένα μεγέθη και ειδικές διαστάσεις

Με πέντε διαστάσεις τυποποιημένες και τετράγωνο σχήμα, σας προσφέρουμε όλα τα δημοφιλή μεγέθη χαρτιού για την εκτύπωση των μπλοκ σας. Το μικρότερο δυνατό μέγεθος εκτύπωσης είναι A7 (74 x 105 χιλιοστά).

Για μπλοκ παραγγελιών, η διάσταση A6 με 105 x 148 χιλιοστά είναι πολύ πρακτικό. Οι μεμονωμένες σελίδες μπλοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή τυποποιημένων φακέλων. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα μπλοκ σας σε διάσταση 105 x 210 mm σε συνδυασμό με την χρήση φακέλων.

Μέγεθος και επεξεργασία μπλοκ σημειώσεων

Μετά την εκτύπωση, τα μπλοκ σας είναι κολλημένα στο επάνω μέρος με ένα γκρι χαρτόνι. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να προσθέσουμε μια διπλή ή τετραπλή διάτρηση στην αριστερή πλευρά του χαρτιού. Η απόσταση των οπών είναι 80 χιλιοστά σύμφωνα με το πρότυπο ISO 838 και 80 x 80 x 80 χιλιοστά με τέσσερις οπές.

Με τη διάτρηση τα αρχεία σας μπορούν να ταξινομηθούν εύκολα σε ένα φάκελο.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε τα μπλοκ σας με 25, 50 ή 100 φύλλα. Απλώς επιλέγετε τον αριθμό φύλλων που επιθυμείτε.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να ομαδοποιήσουμε τα μπλοκ σας όταν παραγγέλνετε μεγαλύτερες ποσότητες δένοντας τα με ταινία.

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση