Μουσαμάδες & πανό στις καλύτερες τιμές

Οι μουσαμάδες ή τα πανό είναι τέλεια διαφημιστικά υλικά για υπαίθρια διαφήμιση σε φράχτες περίφραξης ή εργοτάξια. Είναι επίσης κατάλληλα για διαφήμιση σε μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις ή εμπορικές εκθέσεις. Το πλεονέκτημα είναι η ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα η μεγάλη επίπτωση.

Στο web2print.gr μπορείτε να εκτυπώσετε σε πανό με ύφασμα Mesh ή ανθεκτικό μουσαμά από PVC. Και τα δύο υλικά είναι πιστοποιημένα με B1 και καλύπτουν έτσι όλες τις απαιτήσεις πυροπροστασίας. Η εκτύπωση πανό ή μουσαμά είναι δυνατή σ’ εμάς από ένα μόνο τεμάχιο. Για μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε έως και 100 μουσαμάδες και πανό ανά παραγγελία.

Χρησιμοποιήστε διαφημιστικό χώρο έως και 30 τετραγωνικά μέτρα

Οι μουσαμάδες και τα πανό μπορούν να εκτυπωθούν σε έως και 16 διαφορετικά μεγέθη με πλάτος μέχρι δέκα μέτρα. Για κλασική διαφήμιση με πανό, η μορφή των 730 x 2.150 χιλιοστών είναι ιδανική, για την κάλυψη φράχτη προτείνουμε μουσαμά σε 1.730 x 3.400 χιλιοστά. Εάν θέλετε να διαφημίσετε μια μεγάλη περιοχή σε σκαλωσιά ή τοίχο, θα πρέπει να επιλέξετε μουσαμά 2.000 x 2.050 χιλιοστά.

Τα πανό από ύφασμα Mesh ή οι μουσαμάδες PVC είναι η ιδανική επιλογή για μικρές επιφάνειες των 500 x 1.000 χιλιοστών ή περισσότερο. Αλλά μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μεγάλες επιφάνειες τοίχων στα κέντρα των πόλεων ή στις αποθήκες με διαφημιστικό υλικό μεγάλου μεγέθους μέχρι 3.000 x 8.000 ή 3.000 x 10.000 χιλιοστά. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μπορούν να καλύπτονται με διαφημιστικό banner διπλής όψεως.

Ανθεκτικό υλικό - κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζεται

Τα πανό μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, 300g/m² Mesh ύφασμα. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και αεροπερατό, αλλά και ανθεκτικό στη βροχή. Το ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες υλικό είναι UV-σταθερό και ιδανικό για υπαίθρια διαφήμιση. Λόγω του μικρού βάρους του, ακόμη και μεγάλα πανό με έως και 30 τετραγωνικά μέτρα είναι εύκολο να τα χειριστείτε. Για τη διαφήμιση σε φράχτη ή τη διαφήμιση στα μεγάλες επιφάνειες προτείνουμε μουσαμά PVC με πάχος 500g/m². Το υλικό είναι βινύλιο και είναι πολύ ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικό στις γρατζουνιές και το τράβηγμα. Με την προστατευτική επένδυση 800g/m², χρησιμοποιείται ιδανικά για κάλυψη φραχτών, σκαλωσιών αλλά και όλων των μεγάλων επιφανειών. Μεταξύ των δύο πλευρών με από PVC, εισάγεται ένα μαύρο στρώμα φραγμού. Μπορείτε επίσης να εκτυπώνετε και στις δύο πλευρές στο banner blockout. Όλες οι μουσαμάδες και τα πανό μας πληρούν τις απαιτήσεις πυρασφάλειας της κατηγορίας Β1.

Για την εκτύπωση σε υφάσματα με πλέγματα, συνιστούμε μεγαλύτερα μοτίβα χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες. Επειδή αυτά τα πανό εκτυπώνονται “κυμαινόμενα”, με τα οποία οι μελάνες εκτύπωσης μπορούν να παραμορφωθούν ελαφρώς. Μπορείτε να επιτύχετε πολύ ακριβή αποτελέσματα εκτύπωσης με μουσαμά PVC.

Μετά την εκτύπωση, οι μουσαμάδες σας κόβονται στο μέγεθος που έχετε επιλέξει. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να εισαγάγουμε έξι ή δέκα εκατοστά ευρυγώνια ενίσχυση στο κάτω μέρος και πάνω ή δεξιά και αριστερά. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε τις μουσαμάδες και τα πανό πάνω σε ένα σκαλωσιά ή ένα σωλήνα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την ενίσχυση των άκρων με τις οπές στις γωνίες ή γύρω-γύρω. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τέλεια τους μουσαμάδες στο επιθυμητό σύστημα τοποθέτησης.

Σύγχρονη διαδικασία εκτύπωσης για βέλτιστη αναπαράσταση εικόνας

Για την εκτύπωση μουσαμά ή πανό, βασιζόμαστε στη διαδικασία της τετραχρωμίας CMYK. Έτσι, έχετε τημεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στην επιλογή του μοτίβου σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι πολύ λεπτομερή γραφικά αποτυπώνονται με λιγότερη ακρίβεια.

Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση μουσαμά PVC είναι πιο κατάλληλη. Επίσης, για τα σχέδια μεγάλου μεγέθους, να θυμάστε ότι η ανάλυση των φωτογραφιών ή άλλων γραφικών είναι αρκετά υψηλή ώστε να αποφευχθεί η μεταγενέστερη παραμόρφωση της εικόνας στην εκτύπωση.

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση

Μουσαμάδες

14,00  (17,36  με ΦΠΑ 24%)

Διαμόρφωση & Αγορά