Θέλετε να έχετε δροσιά στο κεφάλι σας και ψάχνετε να βρείτε ατομικά κεντημένα ή εκτυπωμένα κασκέτα του μπέιζμπολ; Ανεξάρτητα αν πρόκειται για κασκέτα από βαμβάκι ή Mash, ως αστείο εξάρτημα για τους συνεργάτες σας ή ένδυμα για το γήπεδο του τένις – τα κασκέτα μας του μπέιζμπολ καλομαθαίνουν το κεφάλι σας! Προσελκύστε την προσοχή σε σας και την εταιρεία σας. Εμείς κεντάμε και εκτυπώνουμε κασκέτα του μπέιζμπολ με το δικό σας μοτίβο. Με έως και 12 αμιγή χρώματα ή τη μέθοδο CMYK, ως συνήθως επαγγελματικά και σε συμφέρουσα τιμή.

Το κλασικό μας κασκέτο από Mash αποτελείται από 100% πολυεστέρα, διαθέτει έξι διακοσμητικές ραφές στο γείσο, Fashion λωρίδα για τον ιδρώτα και φυσικά ρυθμιζόμενο μέγεθος μέσω κλεισίματος «click & snap».

Το βαμβακερό κασκέτο αποτελείται από 100% βαμβάκι. Αυτό κάνει εντύπωση με τέσσερις κεντημένες οπές αερισμού, έξι διακοσμητικές ραφές στο γείσο, ελασματοποιημένο μπροστινό τεμάχιο, επενδυμένη λωρίδα για τον ιδρώτα από σατέν, και προσαρμόζεται εφαρμοστά στη μορφή του κεφαλιού σας με λουράκι αυτοπρόσφυσης.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση