Χαρτοπετσέτες

Από: 60,00 

Εξαντλημένο

Εκτυπώστε χαρτοπετσέτες με τα λογότυπα ή τα σχέδια σας για το εστιατόριο σας, την εκδήλωση που διοργανώνετε, για ένα γάμο ή βάπτιση και θα θέλατε προσωπικές χαρτοπετσέτες με ένα σχέδιο για τους καλεσμένους σας. Στο σύγχρονο τυπογραφείο μας μπορούμε να σας προσφέρουμε τις εκτυπωμένες χαρτοπετσέτες σας γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα και λογικές τιμές.

  • Ένα τέταρτο επιφάνειας (εκτυπώσιμη επιφάνεια 165x165mm)
  • Πλήρης επιφάνεια (εκτυπώσιμη επιφάνεια 330x330mm)
  • 120 Τεμάχια
  • 240 Τεμάχια
  • 480 Τεμάχια
  • 720 Τεμάχια
Καθαρισμός
Κωδικός: N/A Κατηγορία:

Εκτύπωση σε χαρτοπετσέτα

Εκτυπώστε χαρτοπετσέτες με τα λογότυπα ή τα σχέδια σας για το εστιατόριο σας, την εκδήλωση που διοργανώνετε, για ένα γάμο ή βάπτιση και θα θέλατε προσωπικές χαρτοπετσέτες με ένα σχέδιο για τους καλεσμένους σας. Στο σύγχρονο τυπογραφείο μας μπορούμε να σας προσφέρουμε τις εκτυπωμένες χαρτοπετσέτες σας γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα και λογικές τιμές.

Στην web2print.gr μπορείτε να τυπώσετε χαρτοπετσέτες με τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια. Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό εκτύπωσης για εκτύπωση σχεδίων σε χαρτοπετσέτες τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες πελάτες.

Εκτυπώστε επαγγελματικά χαρτοπετσέτες για όλες τις περιπτώσεις

Εκτυπώστε χαρτοπετσέτες για γάμους και βαπτίσεις ή άλλες εκδηλώσεις. Μπορείε να εκτυπώσετε ακόμα και φωτογραφίες στη χαρτοπετσέτας! Έχετε ήδη ένα σχέδιο και θέλετε να το εκτυπώσετε σε χαρτοπετσέτες; Μπορούμε, φυσικά, να το εκτυπώσουμε για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε μοτίβα που θα ταιριάζουν με την εκδήλωση σας. Εμείς θα φροντίσουμε για την επαγγελματική εκτύπωση που θα ενισχύσει την εταιρική σας εικόνα ή θα δώσει στην εκδήλωση σας μια ξεχωριστή πινελιά.

Κλασική διάσταση για εκτύπωση σε χαρτοπετσέτα

Χαρτοπετσέτες 3 φύλλων με το δικό σας σχέδιο εκτύπωσης

Οι χάρτινες χαρτοπετσέτες, οι οποίες έχουν διαστάσεις 16,5 x 16,5 εκατοστά όταν διπλώνονται, μπορούν να εκτυπωθούν είτε σε πλήρη επιφάνεια είτε σε τέταρτο της επιφάνειας. Η πλήρης επιφάνεια σας προσφέρει επιφάνεια εκτύπωσης 330 x 330 χιλιοστά. Ολόκληρη η επιφάνεια της τετράγωνης χαρτοπετσέτας είναι τυπωμένη.

Με την εκτύπωση του ενός τέταρτου της επιφάνειας, το μοτίβο σας είναι ορατό στη διπλωμένη χαρτοπετσέτα. Η περιοχή εκτύπωσης αντιστοιχεί στο σχήμα της διπλωμένης χαρτοπετσέτας 165 x 165 χιλιοστά.

Το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι τριών φύλλων από πολτό που λευκαίνεται χωρίς χλώριο, καθιστώντας αυτές τις χαρτοπετσέτες όχι μόνο ασφαλή για τα τρόφιμα αλλά και βιοδιασπώμενες.

Χάρη στο πάχος τους 3 φύλλων, οι χαρτοπετσέτες είναι απορροφητικές, πολύ ανθεκτικές και ευχάριστα απαλές. Όλες οι χαρτοπετσέτες έχουν ένα ανάγλυφο περίγραμμα στην άκρη και περιμετρικά με πλάτος 35 mm.

Τετράχρωμη εκτύπωση για τις χαρτοπετσέτες σας

Θα εκτυπώσουμε τα σχέδια σας με την δοκιμασμένη διαδικασία CMYK 4/0 τετραχρωμίας σε τρία φύλλα χαρτιού από πολτό. Αυτό σας δίνει μια ελεύθερη επιλογή θέμα, διότι, με αυτή τη διαδικασία εκτύπωσης, τα γραφικά, οι φωτογραφίες και τα κείμενα μπορούν να τυπωθούν τέλεια. Ωστόσο, για να αποφύγετε την τριβή χρώματος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συνολική κάλυψη μελάνης δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλή. Η συνιστώμενη τιμή είναι 100%. Η μέγιστη κάλυψη μελανιού για μεμονωμένες χρωματικές λεπτομέρειες, όπως λογότυπα σε περιοχή μέχρι 40 x 40 mm, είναι 220%. Το υλικό μπορεί επίσης να προκαλέσει μεταβολές χρώματος και τα πολύ φωτεινά χρώματα μπορεί να φαίνονται πιο σκούρα.

Για βέλτιστα αποτελέσματα εκτύπωσης, τα λογότυπα και τα σχέδια πρέπει να τοποθετηθούν τουλάχιστον 1,5 mm μέσα από την ανάγλυφη περιοχή.

Θα θέλατε να μάθετε πριν εκτυπώσετε πώς θα φαίνεται το σχέδιο σας σε μια χαρτοπετσέτα; Στη συνέχεια, για μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση, επιλέξτε ένα δοκίμιο οθόνης.

Μετά την εκτύπωση, όλες οι χαρτοπετσέτες, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκτύπωσης, συσκευάζονται σε σετ των 20.

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφοποίηση Χαρτοπετσέτας

Ένα τέταρτο επιφάνειας (εκτυπώσιμη επιφάνεια 165x165mm), Πλήρης επιφάνεια (εκτυπώσιμη επιφάνεια 330x330mm)

Ποσότητα

120 Τεμάχια, 240 Τεμάχια, 480 Τεμάχια, 720 Τεμάχια

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση

Από: 60,00