A-Board Σταντ αφισών

Από: 90,00 

Τραβήξτε την προσοχή, επικοινωνήστε και αλληλεπιδράστε με τους περαστικούς με ένα οικονομικά αποδοτικό σταντ αφισών.

Αλλάζει συχνά το μήνυμά σας; Με τα A-boards στο πεζοδρόμιο, μπορείτε να δείξετε δημιουργικότητα και μηνύματα πολύ εύκολα! Με μια γρήγορη εναλλαγή μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε τα μηνύματά σας. Στο web2print.gr μπορείτε να παραγγείλετε A-boards σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ώστε να υπάρχει πάντα ένα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

 

  • Διατίθεται σε 4 μεγέθη: 594 x 841 mm (A1), 841 x 1.189 mm (A0), 500 x 700 mm (B2) & 700 x 1.000 mm (B1)
  • Περιλαμβάνει 2 αφίσες με ζωντανή, έγχρωμη εκτύπωση
  • Δεν περιλαμβάνει σχεδιασμό αφίσας
  • 500 x 700 mm (B2)
  • 594 x 841 mm (A1)
  • 700 x 1.000 mm (B1)
  • 841 x 1.189 mm (A0)
Καθαρισμός

Μεταφόρτωση Σχεδίου

×
Κωδικός: N/A Κατηγορίες: , ,

Προωθήστε τα προϊόντα σας σε κάθε περαστικό με διαφημιστικές πινακίδες πεζοδρομίου A-Board Σταντ αφισών

Όταν επιλέγετε μία διαφημιστική πινακίδα, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε εάν το διαφημιστικό υλικό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Προσφέρουμε δύο διαφορετικές επιλογές. Το μοντέλο εσωτερικού χώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε κτίρια ή, σε εξωτερικούς χώρους που δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Το ανθεκτικό μοντέλο με βάση νερού, είναι μία πινακίδα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Παρακαλούμε μην βρέξτε την πινακίδα απευθείας με νερό και προφυλάξτε την από τη βροχή. Αντέχει σε πιτσιλιές νερού, όχι σε συνθήκες βροχόπτωσης.

Ποιες μορφές είναι διαθέσιμες;

Οι πινακίδες εσωτερικού χώρου διατίθενται σε τέσσερις μορφές. Σε μορφή B2, με διάσταση 500 x 700 χιλιοστά. Το B1 θα σας δώσει ακόμη περισσότερο χώρο για τη διαφήμιση σας στα 700 x 1.000 χιλιοστά. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη μορφή A1, η οποία παρέχει επιπλέον χώρο καθώς και τη μεγαλύτερη μορφή μας για πινακίδες πεζοδρομίου κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους σε διάσταση A 0.

Με διαστάσεις 841 x 1.180 χιλιοστά, θα τραβήξετε την προσοχή σε εμπορικές εκθέσεις ή σε δημόσιους χώρους! Εάν οι διαφημιστικές σας πινακίδες προορίζονται κυρίως για εξωτερική χρήση, μπορείτε να επιλέξετε δύο μεγέθη (A1 και A0) για τις πινακίδες με βάση νερού για τα πανό και τις αφίσες σας.

Κορυφαίο υλικά για μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα

Υψηλής ποιότητας αλουμίνιο χρησιμοποιείται στα πλαίσια των πινακίδων της web2print.gr, καθιστώντας τα ελαφριά και στιβαρά. Για να διασφαλίσετε ότι οι αφίσες και τα πανό σας δεν έχουν ενοχλητικές αντανακλάσεις φωτός, ενώ εξακολουθούν να προστατεύονται από το ξεθώριασμα, τόσο η εσωτερική κατάλληλη βάση όσο και το μοντέλο με δεξαμενή νερού διαθέτουν μη ανακλαστική μεμβράνη. Οι τρύπες είναι προς τα κάτω για να φεύγει το νερό και να αποφεύγεται η υγρασίας στο πλαίσιο.

Χρησιμοποιούμε επώνυμο επιστρωμένο χαρτί 135gsm υψηλής ποιότητας και διπλής επικάλυψης. Ανάλογα με την παραγωγή τ το χαρτί μπορεί να περαστεί με βερνίκι. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να γράψετε πάνω στην επιφάνεια ή να το περάσετε από άλλο εκτυπωτή.

Γρήγορη και ευέλικτη χρήση

Το εξαιρετικά ελαφρύ αλουμίνιο σημαίνει ότι τα πτυσσόμενα πλαίσια των πινακίδων πεζοδρομίου είναι εύκολα στο χειρισμό. Το πρακτικό πλαίσιο επιτρέπει σε περιεχόμενο όπως αφίσες να τοποθετούνται γρήγορα και, εάν είναι απαραίτητο, να αντικαθίστανται. Το πλαίσιο μπορεί να ανοίξει πολύ εύκολα. Τοποθετήστε το προϊόν εκτύπωσης μέσα και απλώς κλείστε το κλείδωμα. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να κατασκευαστούν μονής ή διπλής όψης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μπροστινό και το πίσω μέρος της πινακίδας, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να εκτυπώσετε τα ίδια ή δύο διαφορετικά μοτίβα!

Για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της πινακίδας διαθέτει επίσης δεξαμενή νερού με μέγιστη χωρητικότητα 37 λίτρα. Η δεξαμενή στερεώνεται στο σκελετό με ελατήρια για να επιτρέψει στην πινακίδα να ταλαντώνεται όταν χτυπηθεί από ριπές ανέμου. Παρόλο που ζυγίζει πάνω από 40 κιλά με γεμάτο ρεζερβουάρ, η πινακίδα πεζοδρομίου μετακινείται εύκολα χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς.


Διαδικασία εκτύπωσης των σταντ σας

Εκτυπώνουμε τις αφίσες των σταντ σε CMYK 4/0. Aξιοποιήστε το πλεονέκτημα χαμηλής τιμής, παραγγέλλοντας τα σταντ προβολής στην web2print.gr! Με βελτιστοποιημένες διαδικασίες και οικονομική παραγωγή,απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε και ακολουθήστε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θα βρείτε στο φύλλο δεδομένων. Έτσι θα εκτυπώσουμε γρήγορα το αρχείο σας χωρίς καθυστερήσεις στον έλεγχο.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάσταση

500 x 700 mm (B2), 594 x 841 mm (A1), 700 x 1.000 mm (B1), 841 x 1.189 mm (A0)

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση