Τσάντες Βαμβακερές

3,45 4,06  (4,28  με ΦΠΑ 24%) (-15%)

Διαφημιστικές Τσάντες Αγοράς

Θέλετε η επωνυμία ή το μήνυμά σας να ξεχωρίζει πραγματικά με έναν πραγματικά μοναδικό και αναγνωρίσιμο τρόπο; Από το εμπορικό κέντρο μέχρι τη βιβλιοθήκη, το μήνυμά σας θα φαίνεται παντού με αυτές τις πολύχρωμες βαμβακερές τσάντες από την web2print.gr!

 

  • Εξατομικευμένες Βαμβακερές Τσάντες Αγοράς
  • Υφασμάτινες τσάντες σε άριστη ποιότητα
  • Πρακτικό μέγεθος
  • 7 διαφορετικά χρώματα βάσης
  • 2 Τρόποι εκτύπωσης
Διαμόρφωση & Αγορά
Κατηγορία:

Εξατομικευμένες Βαμβακερές Τσάντες Αγοράς

Θα θέλατε να κάνετε έκπληξη στους πελάτες σας με μια κομψή υφασμάτινη τσάντα για ψώνια, την οποία μπορείτε να τυπώσετε με το λογότυπό σας και ένα ευχάριστο σχέδιο; Επωφεληθείτε τώρα από το μεγάλο διαφημιστικό δυναμικό των υφασμάτινων τσαντών ή χαρίστε π.χ. υφασμάτινες τυπωμένες τσάντες με μια προσωπική νότα στους φίλους σας. Με τηνweb2print.gr μπορείτε να διαμορφώσετε πανεύκολα την παραγγελία σας και εμείς θα φροντίσουμε αξιόπιστα για την τύπωση. Με εμάς συνδυάζετε την εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης με άριστες τιμές.

Οι υφασμάτινες τσάντες ήταν στη μόδα τη δεκαετία του ’70 και του ’80, και οι τσάντες αυτές ήταν περισσότερο ένα σημάδι της περιβαλλοντικής συνείδησης. Σήμερα, οι υφασμάτινες τσάντες επέστρεψαν στη μόδα και είναι πλεόν κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ.

Υφασμάτινες τσάντες σε άριστη ποιότητα

Όλες οι τσάντες που τυπώνουμε χαρακτηρίζονται όχι μόνο από την εξαιρετική τους εκτύπωση αλλά και από την ποιότητα του υλικού. Οι τσάντες αυτές προσφέρουν μια ελαστική και μαλακή υφασμάτινη λαβή soft-touch και συνεπώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστες. Ταυτόχρονα, το ύφασμα με βάρος 150gsm είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Όλες οι υφασμάτινες τσάντες είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι. Οι τσάντες αυτές μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο μέχρι 40°C. Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη ή να τις βάλετε στο στεγνωτήριο.

Πρακτικό μέγεθος

Με μέγεθος 380 x 420 mm στην απλή έκδοση και 380 x 400 mm στην έγχρωμη έκδοση, οι υφασμάτινες τσάντες έχουν αρκετό χώρο για τα ψώνια σας. Εκτυπώνοντας τις διαφημιστικές τσάντες σας, θα προσφέρετε στους πελάτες σας ένα προϊόν που εξυπηρετεί με αξιοπιστία τον σκοπό τους, ενώ παράλληλα είναι ένα κομψό αξεσουάρ!

Το μικρό βάρος τους (απλή τσάντα 65g, τσάντα χρώματος 51,25g) καθιστά τις τσάντες εξαιρετικά εύκολο να αποθηκευτούν.


7 διαφορετικά χρώματα βάσης

Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά επιλέγοντας το χρώμα της τσάντας. Τι θα λέγατε με την εμφάνιση του διαφημιστικού σας μηνύματος σε έντονο κόκκινο φόντο; Ή να δουλεύετε με συμπληρωματικά χρώματα και να έχετε το κείμενο σας τυπωμένο σε πορτοκαλί σε ανοιχτή πράσινη τσάντα?

Εκτός από αυτά τα δύο χρώματα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από λευκό, μαύρο, μπλε, κόκκινο ή κίτρινο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα φυσική εντύπωση επιλέγοντας μια απλή τσάντα.

Η διαδικασία εκτύπωσης της τσάντας

Με τις υφασμάτινες τσάντες μας, έχετε την επιλογή μεταξύ ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας. Οι τσάντες με τα κοντά χερούλια εκτυπώνονται με μεταξοτυπία, ενώ αυτές με τα μακριά χερούλια μεταφοράς μπορούν να εκτυπωθούν είτε ψηφιακά είτε μεταξοτυπία.

Μεταξοτυπία

Για αυτό το προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε τη μεταξοτυπία. Εδώ το μελάνι εκτύπωσης εκτυπώνεται μέσω λεπτού υφάσματος πάνω στο αντίστοιχο υφασμάτινο προϊόν με τη χρήση μίας λαστιχένιας μάσκας. Οι περιοχές που δεν πρέπει να χρωματιστούν στην τελική εκτυπωμένη εικόνα γίνονται αδιαπέραστες στις χρωστικές με τη βοήθεια μιας μεμβράνης στο αντίστοιχο άνοιγμα. Η άμεση μεταφορά στο ύφασμα καθιστά τα απτικά πολύ ουδέτερα και, σε αντίθεση με τις εναλλακτικές διαδικασίες εκτύπωσης, χρησιμοποιείται λιγότερο καουτσούκ. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή άνεση που δεν επηρεάζει την αίσθηση του υφάσματος ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και σιδέρωμα. Η διαδικασία εκτύπωσης μεταξοτυπίας, η οποία χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανθεκτικότητα και αντίσταση, παράγει πλούσια χρώματα με υψηλή ισχύ κάλυψης ακόμη και σε σκοτεινά υφάσματα. Ειδικά για μεγάλες επιφάνειες, αυτή η διαδικασία επιτυγχάνει κορυφαία εκτύπωση με συγκριτικά χαμηλό κόστος. Εκτός από την εκτύπωση με συμβατικές μελάνες, μπορούν επίσης φυσικά να επιλεγούν τα λεγόμενα spot χρώματα. Για παράδειγμα, τα μεταλλικά χρώματα, , θεωρούνται αποκλειστικά χρώματα spot με ιδιαίτερα υψηλή αναγνωρισιμότητα. Τα μεταλλικά χρώματα δεν δημιουργούνται σε CMYK αλλά είναι καθαρά χρώματα Pantone. Για να εμφανίσετε αυτά τα στοιχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω χρώματα Pantone: Pantone 871 C (χρυσό), Pantone 877 C (ασημί) και Pantone 876 C (μπρούντζο). Φυσικά, όλα τα άλλα μεταλλικά χρώματα του βασικού οδηγού και του οδηγού μεταλλικής φόρμουλας από την Pantone είναι επίσης διαθέσιμα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το πλάτος γραμμής στην σειρά εκτύπωσης είναι τουλάχιστον 0,5 mm για να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αν έχετε επιλέξει κείμενο, το μέγεθος της γραμματοσειράς πρέπει να είναι τουλάχιστον 11. Οι μικρότερες γραμματοσειρές δεν μπορούν να εκτυπωθούν στο ύφασμα.

Ψηφιακή εκτύπωση

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί τη σύγχρονη ψηφιακή εκτύπωση, στην οποία σχετικά μεγάλες επιφάνειες μπορούν να εκτυπωθούν σε υφασμάτινα προϊόντα. Σε αυτή τη διαδικασία εκτύπωσης, τα σχέδια μπορούν να τυπωθούν απευθείας πάνω στα υφάσματα χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή inkjet. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την ατομική εκτύπωση ακόμη και για μεμονωμένα κομμάτια. Επιπλέον, μπορούν να εκτυπωθούν πολλά χρώματα και διαβαθμίσεις χρώματος, καθώς η τεχνική εκτύπωσης βασίζεται στην αποκαλούμενη αφαιρετική ανάμειξη χρώματος CMYK. Μπορούμε να εκτυπώσουμε τις τσάντες σας στη μία ή και στις δύο όψεις, η κάθε μία με επιφάνεια εκτύπωσης 260 x 320 mm. Προτού εκτυπώσουμε τις τσάντες, η επιφάνεια των υφασμάτων πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία για να εξασφαλιστεί η στερέωση των μελανιών. Για να γίνει αυτό, εφαρμόζουμε ένα σπρέι άοσμου σταθεροποιητή. Οι τσάντες στη συνέχεια στεγνώνουν δύο φορές, για 6,5 λεπτά κάθε φορά, στους 160 °C σε ειδικό ξηραντήρα. Για την εκτύπωση χρησιμοποιούμε έναν εκτυπωτή Kornit Avalanche Hexa 1000, βασισμένο στη διαδικασία μελάνης. Αυτό όχι μόνο παράγει εξαιρετικές λεπτομέρειες και φωτεινά χρώματα, αλλά είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Μπορούμε να εκτυπώσουμε μέχρι και 250 τσάντες ανά παραγγελία. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Εκτυπώστε σχέδια μπροστά και πίσω

Ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης, έχετε διαφορετικές μεγάλες περιοχές στις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε.

  • Μεταξοτυπία: Μπροστά και πίσω – κέντρο: 300 x 320 mm
  • Ψηφιακή εκτύπωση: Μπροστά και πίσω – κέντρο: 260 x 320 mm

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση

Τσάντες Βαμβακερές

3,45 4,06  (4,28  με ΦΠΑ 24%) (-15%)

Διαμόρφωση & Αγορά