Επαγγελματικές κάρτες Budget

Από  0,01  (0,01 με ΦΠΑ 24%)

Διαθέσιμη

Οικονομικές επαγγελματικές κάρτες Budget

Εκτύπωση οικονομικών επαγγελματικών καρτών; Εκτυπώστε επαγγελματικές κάρτες Budget online με το web2print.gr τώρα και θα είστε βέβαιοι ότι θα αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση με τις δικές σας εξατομικευμένες επαγγελματικές κάρτες.

 

 • 2 Διαθέσιμες διαστάσειες
 • 1 ή 2 όψεις έγχρωμη εκτύπωση
 • Χαρτί 350 g/m² Ματ ή Γυαλιστερό
 • Χωρίς πλαστικοποίηση
{{nbd_fields['f1695194995192'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1695194346231'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1695197890842'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1695196338901'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1695201048917'].invalidOption}} is not available

Επιλέξτε Ποσότητα και Ταχύτητα Παράδοσης

Ποσότητα
Τιμή εκτύπωσης
 (συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής) 
2 days
Τετάρτη
28 Φεβ
7 days
Πέμπτη
7 Μαρ
{{_break.val}} / τεμάχιο
Προσαρμοσμένη Ποσότητα ενημερωση

Please check invalid fields and quantity input or choose a different combination!

Μεταφόρτωση Σχεδίου

×

Τα πάντα για τις επαγγελματικές κάρτες

 • Επαγγελματικές κάρτες σε τυποποιημένα και ειδικά μεγέθη
 • Επαγγελματικές κάρτες μονής όψης, διπλής όψεως ή διπλές κάρτες
 • Επιλογές χαρτιού στην web2print.gr
 • Οι επιλογές χρωμάτων για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών
 • Φινίρισμα επαγγελματικών καρτών

Εκτυπώστε επαγγελματικές κάρτες

Ακόμη και στην ψηφιακή εποχή οι επαγγελματικές κάρτες εξακολουθούν να είναι σημαντικά προϊόντα εκτύπωσης. Οι εύχρηστες κάρτες από χαρτόνι ή χαρτί μπορούν να παραδοθούν στους πιθανούς εργοδότες μετά από μια επαγγελματική συνάντηση ή μετά από μια συνομιλία. Είτε πρόκειται για το επόμενο ιατρικό συνέδριο είτε για την επόμενη έκθεση, η κάρτα είναι πάντα το πρώτο βήμα για την επόμενη συνάντηση ή συνεργασία. Σε πολλές περιπτώσεις μια αξιοπρεπή επαγγελματική κάρτα ήταν το θεμέλιο για μια επιτυχημένη καριέρα. Όσο πιο απλή είναι η αρχή των επαγγελματικών καρτών, τόσο περισσότερο πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, την αξία και τη σοβαρότητα του σχεδιασμού.

Με την web2print.gr δεν μπορείτε μόνο να σχεδιάσετε τις προσωπικές σας κάρτες, αλλά χάρη στους πολλούς διαφορετικούς τύπους χαρτιού, τις βελτιώσεις και τις επιλογές εκτύπωσης, μπορείτε να εκτυπώσετε μια κάρτα που δεν θα ξεχάσει κανένας παραλήπτη. Εάν θέλετε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών παραλλαγών, μπορείτε να παραγγείλετε μόνο μία επαγγελματική κάρτα. Ή μπορείτε να παραγγείλετε μια μεγάλη παραγγελία έως και 500.000 αντίτυπα. Δεν έχει σημασία ποια ποσότητα επιλέγετε: η εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας με το web2print.gr σημαίνει πάντα εξαιρετική ποιότητα σε οικονομικές τιμές και γρήγορη παράδοση.

Επαγγελματικές κάρτες σε τυποποιημένα και ειδικά μεγέθη

Επαγγελματικές κάρτες σε τυποποιημένα και ειδικά μεγέθη

Στην web2print.gr μπορείτε να εκτυπώσετε επαγγελματικές κάρτες σε ειδικές διαστάσεις. Σημειώστε τα ελάχιστα και μέγιστα μεγέθη των 55 x 55 και 55 x 85 χιλιοστών.

Επαγγελματικές κάρτες με στρογγυλεμένες γωνίες

Σε συνδυασμό με τον σωστό τύπο χαρτιού, αυτή η εντυπωσιακή λεπτομέρεια θα βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση της κάρτας σας!

Επιλογές χαρτιού στην web2print.gr

Ως στάνταρ, μπορείτε να επιλέξετε από επιστρωμένα χαρτιά σε βάρη 250 και 350gsm. Υψηλότερη ποιότητα από το επιστρωμένο χαρτί είναι το χαρτόνι premium 350gsm. Μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες σε chromoboard βάρους 300g / της οποίας η πίσω όψη δεν έχει επίστρωση.Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο με χαρτόνι πολτού υψηλής ποιότητας από ξύλο πάχους 1,4 χιλιοστών σε βάρος 575gsm; Αυτό είναι χαρτόνι από τεμαχισμένο ξύλο με ελαφρώς κρεμ χρώμα. Αυτός ο χρωματισμός προκύπτει από την περιεκτικότητα σε λιγνίνη. Το υλικό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματικές σας κάρτες είναι σταθερές και η ελαφρώς δομημένη επιφάνεια του χαρτονιού είναι πολύ κατάλληλη για εκτύπωση.Ένα πιο αποκλειστικό χαρτί είναι το Premium. Χαρακτηρίζεται επίσης από την ειδική του επιφάνεια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες παραλλαγές για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών:

 • 300gsm Chamois
 • Premium με ραβδώσεις 350gsm
 • 340gsm Premium λευκό
 • 350gsm Premium λινό

Αν ψάχνετε για μια οικονομική παραλλαγή, επιλέξτε χαρτί offset ή ανακυκλωμένο χαρτί σε λευκό χρώμα. Το βάρος του χαρτιού: 350gsm ή 400gsm για το χαρτί offset και 300gsm για την οικολογική παραλλαγή χαρτιού.

Εάν θέλετε η επαγγελματική σας κάρτα να φαίνεται πολύ αποκλειστική και επαγγελματική, επιλέξτε τα χαρτιά Luxecore. Έχουν βάρος 750gsm και διατίθενται στις ακόλουθες παραλλαγές:

 • Chamois
 • με ραβδώσεις
 • ανοιχτό λευκό
 • λινό

Λάβετε υπόψη ότι μόνο η μορφή 85 x 55 χιλιοστών είναι διαθέσιμη για χαρτιά Luxecore σε εκτύπωση μονής όψης και διπλής όψης.

Επιλογές χρωμάτων για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών

Οι επαγγελματικές κάρτες που είναι απλώς τυπωμένες σε μαύρο χρώμα μπορούν να έχουν ένα πολύ ευγενές αποτέλεσμα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε έναν πολυτελή τύπο χαρτιού, για παράδειγμα. Θα εντυπωσιάσετε με την αποκλειστική υποτίμηση. Η εκτύπωση σε μαύρο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ειδικά χρώματα όπως HKS ή Pantone. Αυτά τα χρώματα είναι ιδανικά για εταιρικό σχεδιασμό ή εκτύπωση πλήρους έκτασης.

Με χρυσό ή ασήμι, μεμονωμένες λέξεις ή αρχικά μπορούν να τονιστούν στη μαύρη εκτύπωση: Ένα σπουδαίο οπτικό αποτέλεσμα!

Η διαδικασία τεσσάρων χρωμάτων CMYK παρέχει μέγιστη ευελιξία στην επιλογή του μοτίβου. Αυτό μας επιτρέπει να εκτυπώνουμε φωτογραφίες ή άλλα γραφικά στις επαγγελματικές σας κάρτες. Η CMYK μπορεί επίσης να συνδυαστεί με HKS, Pantone, χρυσό ή ασημί.

Διαθέτουμε δύο επιλογές για εκτύπωση μελανιών χρυσού ή ασημί. Η εκτύπωση του Gold Digital / Silver Digital γίνεται χρησιμοποιώντας μεταλλικό γραφίτη με ειδικές χρωστικές που δημιουργούν αντανάκλαση. Το αποτέλεσμα, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερο από την εκτύπωση όφσετ και επιτρέπει μεταλλικά εφέ ακόμα και σε διαβαθμίσεις. Με την επιλογή “Gold / Silver Digital”, η τετραχρωμία μπορεί να βελτιωθεί ταυτόχρονα με χρυσό και ασημί! Οι πολυτελείς ασημένιες και χρυσές διακοσμήσεις σας προσκαλούν να αγγίξετε, να θαυμάσετε και να περιηγηθείτε στις σελίδες και να ολοκληρώσετε κομψά την επαγγελματική σας εικόνα.

Φινίρισμα επαγγελματικών καρτών

Μπορείτε να επιτύχετε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προσαρμογής με τις επαγγελματικές σας κάρτες με φινιρίσματα. Μόλις αποφασίσετε το είδος του χαρτιού η web2print.gr προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να βελτιώσετε τις κάρτες σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να εκτυπώσετε ειδικά χαρτιά ή να συνδυάσετε επιφανειακά φινιρίσματα με ανάγλυφη χάραξη για να δώσετε στις επαγγελματικές σας κάρτες το τέλειο αποτέλεσμα. Στις επιλογές διαμόρφωσης επιλέγετε απλώς τον επιθυμητό συνδυασμό για τις κάρτες σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε διάφορες επιλογές. Απλά τηλεφωνήστε μας!

Μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές σας κάρτες κόβονται στο σωστό μέγεθος. Από προεπιλογή, οι γωνίες δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε στον διαμορφωτή να στρογγυλεύουμε τις γωνίες. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε στις κάρτες σας μια επιπλέον “λάμψη” που τις ξεχωρίζει από τις άλλες επαγγελματικές κάρτες.

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση! Oops!

close

Επιλογή

close

Πλοήγηση

επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες Budget

Από  0,01  (0,01 με ΦΠΑ 24%)

Προσθήκη στο καλάθι

Αποστολή Αίτησης Προσφοράς

close

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση!

close

Το αίτημά σας για προσφορά έχει αποσταλεί στον διαχειριστή. Παρακαλώ περιμένετε την πρόταση του διαχειριστή μέσω email!